Frezen, zagen en boren op maat.

Moderne CNC-houtbewerkingsmachines zorgen voor perfect computergestuurd zaag-, boor- en freeswerk. De geavanceerde software volgt exact de opgegeven specificaties en kan zelfs onder een bepaalde vooraf ingestelde hoek de taak uitvoeren.

Frezen en Zagen

Platen en panelen met een lengte van maar liefst 5,60 meter kunnen probleemloos gehanteerd worden. Postforming (afgeronde zijden of hoeken) vormt eveneens geen enkel probleem. Dit is voornamelijk van toepassing op de halffabricaten die voor de keukenindustrie gemaakt worden.

Het computergestuurde productproces levert niet alleen precisiewerk in uitvoering. De software maakt ook de materiaalberekening, zodat de plaat optimaal gebruikt wordt. Dit betekent dat automatisch voor de meest efficiënte zaagwijze wordt gekozen met minimaal materiaalverlies.

Bel ons voor advies

0495 – 518 373

Complexe vormen

CNC frezen is ideaal om de meest complexe vormen secuur uit te frezen. Denk aan het gedetailleerd profielfrezen van decoratieve oppervlakten, bureau- en/of tafelbladen en van een productserie kastrompen. De mogelijkheden op het gebied van vorm frezen, evenals het perforeren van platen, zijn zeer divers en nagenoeg onbeperkt.

Eventueel kan het AutoCAD-tekenwerk volledig verzorgd worden, maar het systeem kan aangeleverde versies ook inlezen.

Offerte aanvragen?

Dit vindt u vast ook interessant

Panelen

Zagen en bewerken van allerlei plaatmateriaal.

Meer over panelen

Verlijmen

HPL verlijmen op ieder plaatmateriaal.

Meer over verlijmen

Frezen / Zagen

We hebben hoogwaardige houtbewerkingsapparatuur.

Meer over frezen

Vraag? Bel ons even.

0495 – 518 373