Advies, bewerking en snelle levering.

Alle platen en panelen kunnen voorzien worden van een HPL-toplaag. HPL is de afkorting van High Pressure Laminate, maar in bijvoorbeeld de Nederlandse keukenindustrie wordt meestal gesproken over laminaat of kunststofplaat.

Wij kunnen alles lijmen.

Deze toepassing kan verlijmd worden op multiplex, spaanplaat, MDF of elk ander dragermateriaal. Alle platen en panelen – binnen de afmetingen 5,60 bij 1,40 meter – 4,10 bij 1,60 meter en 2,80 bij 2,10 meter – kunnen naadloos verlijmd worden.

Door gebruik te maken van de techniek koud-lijmen komt minimale spanning op de materialen te staan en zijn de platen en panelen eenvoudig eenzijdig of tweezijdig te verlijmen. De techniek biedt keuze uit verschillende gecertificeerde gradaties, waaronder waterwerend (D3), watervast (D4) en brandvertragend.

Bel ons voor advies

0495 – 518 373

Afwerking

Om platen en panelen esthetisch verantwoord af te werken, kunnen de zijkanten eveneens verlijmd worden. Dit kan onder meer met dezelfde HPL-toplaag, maar ook met massieve latten of een ABS / PVC band van 1 of 2 millimeter dikte en hoogte van 60 mm. Deze opties lenen zich tevens voor vormomlijning. Voor een bijpassende naadafwerking is er keuze uit PU-lijm, transparante en witte zwarte lijm.

Offerte aanvragen?

Dit vindt u vast ook interessant

Panelen

Zagen en bewerken van allerlei plaatmateriaal.

Meer over panelen

Verlijmen

HPL verlijmen op ieder plaatmateriaal.

Meer over verlijmen

Frezen / Zagen

We hebben hoogwaardige houtbewerkingsapparatuur.

Meer over frezen

Vraag? Bel ons even.

0495 – 518 373